Storingsnummer 24/7 +31622511633

Zonnepanelen plaatsen Alphen aan den Rijn

Zonnepanelen plaatsen is zo geregeld

Wanneer u kiest voor zonnepanelen zorgt Botermans Elektrotechniek voor het plaatsen in Alphen aan den Rijn. We doen echter meer dan enkel zonnepanelen plaatsen en garanderen de kwaliteit waar u op mag en kunt rekenen. Uw Duurzame Installateur uit Valkenburg ZH neemt het werk voor u uit handen. Als eerste wordt er onderzocht of uw dak in Alphen aan den Rijn geschikt is voor zonnepanelen. Ideaal is een hoek van 35 graden in zuidelijk richting. Wanneer de situatie optimaal is, dan zijn onze elektriciens gekwalificeerd om de panelen op het dak te plaatsen en uw meterkast aan te passen. Kortom; de elektriciens van technisch installatiebedrijf Botermans Elektrotechniek leveren alles werkend voor u op.

Het mooie is dat u in de meeste gevallen  geen vergunning nodig hebt om zonnepanelen te plaatsen. Alleen als uw huis een monument is, heeft u waarschijnlijk wel een vergunning nodig. 

Bent u nog niet volledig overtuigd van de voordelen van het plaatsen van zonnepanelen in Alphen aan den Rijn? Breng dan een bezoek aan onze 'dienstenpagina Zonnepanelen'. Hier zetten wij alle voordelen over het plaatsen van zonnepanelen voor u op een rij. 

Mogelijkheden zonnepanelen plaatsen Alphen aan den Rijn

Wilt u weten wat bij u mogelijk is, en wat het beste bij uw situatie in Alphen aan den Rijn past? Wenst u een offerte te ontvangen voor de prijs van het plaatsen van zonnepanelen? Bent u nieuwsgierig naar de terugverdientijd van het plaatsen van zonnepanelen? Op al deze vragen heeft Botermans Elektrotechniek voor u een antwoord. Neem dus contact met ons op via (071) 407 48 97 of ons contactformulier voor een vrijblijvend en goed advies.

 

 

Wilt u een offerte of afspraak?

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.