Storingsnummer 24/7 +31622511633

Zonnepanelen Gouda

Onze elektriciens installeren dagelijks zonnepanelen in Gouda

Vakkundig zonnepanelen installateur

Botermans Elektrotechniek is een erkend elektricien uit Valkenburg ZH met Gouda als belangrijk werkgebied. 16 elektriciens staan iedere dag voor u klaar om zonnepanelen in Gouda te installeren. Ook verzorgen wij als installateur onderhoud aan zonnepanelen in Gouda. Wij realiseren projecten voor nieuwbouw en bestaande bouw. Bij technisch installatiebedrijf Botermans Elektrotechniek bent u verzekerd van de voordelen van de beste zonnepanelen. U wekt namelijk uw eigen stroom op. Zonnepanelen leveren zonne-energie. Zonne-energie is gratis, altijd beschikbaar en belangrijker nog, milieuvriendelijk. Zo bent u minder afhankelijk van de grillen van de grote energieleveranciers.

De voordelen van zonnepanelen installeren in Gouda

Bovengenoemd voordeel is echter niet het enige voordeel het installeren van zonnepanelen in uw woonplaats Gouda. De voordelen gaan verder. Hieronder geven wij u nog meer voordelen waarom u zonnepanelen moet laten plaatsen.

  • Door technologische ontwikkelingen zijn de kosten van zonnepanelen fors gedaald. De ontwikkelingen hebben daarnaast een sterke invloed op de terugverdientijd van zonnepanelen. Zo bieden dergelijke ontwikkelingen zonnepanelen een steeds hogere opbrengst. De elektriciteit die u niet gebruikt, gaat terug het net in. U krijgt hiervoor een vergoeding van uw elektriciteitsbedrijf. Uw investering is dan ook binnen afzienbare tijd terugverdiend. 
  • Het rendementen op uw spaarrekening is momenteel niet hoog. Dit, in tegendeel tot het rendement op zonnepanelen. Uit de berekeningen die wij vooraf maken, laten wij u zien wanneer u geld gaat besparen. Zonnepanelen kosten wel geld, maar de levensduur in combinatie met de opbrengst van zonnepanelen zorgen voor een snellere terugverdientijd, zodat u binnen afzienbare tijd geld verdient. Uiteraard bespaart u ook direct op uw energierekening. De combinatie van deze punten maken zonnepanelen interessanter dan uw spaarrekening. 

Bent u nog niet volledig overtuigd? Bezoek dan ook eens onze 'dienstenpagina Zonnepanelen'. Hier geven wij u nog meer voordelen van zonnepanelen. Zeker weten dat u dan niks anders meer wilt!

Mogelijkheden zonnepanelen Gouda

Wilt u weten wat bij u mogelijk is, en wat het beste bij uw situatie in Gouda past? Wenst u een offerte te ontvangen voor de prijs van zonnepanelen? Bent u nieuwsgierig naar de terugverdientijd van zonnepanelen? Op al deze vragen heeft Botermans Elektrotechniek voor u een antwoord. Neem dus contact met ons op via (071) 407 48 97 of ons contactformulier voor een vrijblijvend en goed advies.

 

 

Wilt u een offerte of afspraak?

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.