Storingsnummer 24/7 06-22511633

Laadpalen Alphen aan den Rijn

Onze elektriciens plaatsen dagelijks laadpalen in Alphen aan den Rijn

Vakkundig laadpaal installateur in Alphen aan den Rijn

Botermans Elektrotechniek is een erkend elektricien uit Valkenburg ZH met Alphen aan den Rijn als belangrijk werkgebied. 16 elektriciens staan iedere dag voor u klaar om in Alphen aan den Rijn laadpalen te plaatsen. Hierin maken wij ook de benodigde aanpassingen in uw groepenkast, leggen de voedingskabels en werken we alles netjes alles weg. Ook verzorgen wij als installateur jaarlijks onderhoud aan laadpalen in Alphen aan den Rijn. Wij realiseren projecten voor woningen en bedrijven. Op werk installeren wij ook grotere oplaadstations. Bij technisch installatiebedrijf Botermans Elektrotechniek bent u verzekerd van de voordelen van de beste laadpalen.

De voordelen van laadpalen plaatsen in Alphen aan den Rijn

De mogelijkheden zijn bij elektrotechnisch installatiebedrijf Botermans Elektrotechniek eindeloos. De laadpalen maken gebruik van een gestandaardiseerd oplaadsysteem. Zo is elk elektrisch - of hybride auto bij uw woning of bedrijf er zo gemakkelijk op aan te sluiten. Ideaal. Indien u overgaat tot het plaatsen van een oplaadpaal bij uw woning of bedrijfs geniet u echter van nog meer diverse voordelen. De voornaamste voordelen van onze laadpunten leest u hieronder. 

  • Het is duurzaam
  • Opladen gaat snel
  • Verschillend assortiment
  • Lagere kosten dan benzine

Laadpaal kopen voor uw woning of bedrijf in regio Alphen aan den Rijn?

Wilt u genieten van de voordelen van een laadpaal plaatsen bij uw huis of woning in Alphen aan den Rijn en er altijd van verzekerd zijn dat u uw auto kunt opladen zonder dat deze bezet is? Wilt u meer informatie over het kopen van een laadpaal voor uw elektrische auto of auto's thuis of op werk in Alphen aan den Rijn? Neem contact op met ons via (071) 407 48 97 of ons contactformulier. Wij komen vrijblijvend bij u langs voor een gesprek of inventarisatie van de mogelijkheden in het kopen van een laadpaal.

 

Wilt u een offerte of afspraak?

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.