Installatiebedrijf Zonnepanelen

Duurzaam stroom opwekken en onbezorgd energie verbruiken met zonnepanelen

uw-duurzame-installateur voor zonnepanelen - Technisch Installatiebedrijf GBVUw eigen stroom opwekken. Minder afhankelijk zijn van de grillen van de grote energieleveranciers. Op een buitengewoon duurzame manier energie besparen. Dat kan met zonnepanelen. Plaats ze op uw dak en geniet van geweldige voordelen.

Zonnepanelen plaatsen

installatiebedrijf zonnepanelenDe panelen op uw dak vangen de zonne-energie op. Een omvormer zet deze energie om in bruikbare elektriciteit voor binnen- en buitenshuis. Overstappen hoeft niet ingewikkeld te zijn. De elektriciens van technisch installatiebedrijf Botermans Elektrotechniek maken het u gemakkelijk. Wij onderzoeken of uw dak geschikt is om de panelen op te plaatsen. U bent dan verzekerd van de beste panelen tegen de beste prijs in de markt. Ook is deskundig advies en vakkundige plaatsing door onze professionele elektriciens inbegrepen.

Installateur

Zonnepanelen leveren zonne-energie. Zonne-energie is gratis, altijd beschikbaar en bovenal milieuvriendelijk. Zo verdient u op een duurzame manier uw investering van het plaatsen snel terug. U bereikt met deze investering en innovatie snel rendement. De elektriciens van technisch installatiebedrijf Botermans Elektrotechniek verzorgen de installatie van de panelen. Wij plaatsen en verzorgen het onderhoud.

Opbrengst 

Wat is een investering in zonnepanelen waard? Kortom; wat is de opbrengst van het plaatsen van de panelen op of rond uw woning? U wilt uw investering terugverdienen. Zeker weten dat dat u lukt. Hieronder treft u enkele voordelen. Twijfelt u nog?

De zon is een gratis en onuitputtelijke bron van energie. Sterker nog: u verbruikt onbezorgd energie, zonder dat u dat terugziet op uw energierekening. En de elektriciteit die u niet gebruikt, gaat terug het net in. U krijgt hiervoor een vergoeding van uw elektriciteitsbedrijf. Wilt u geen last hebben van de prijsstijgingen die uw energieleverancier u voorschotelt, begin dan nu met het opwekken van uw eigen stroom. U bereikt zo snel rendement op de beste panelen. Zonnepanelen, duurzaam én betaalbaar.

Uw investering in zonnepanelen verhoogt direct de waarde van uw woning. Het zorgt ook voor een gunstiger Energielabel voor uw woning. Bovendien is het feit dat uw huis zelf goedkope energie produceert een pluspunt bij eventuele verkoop.

Zonnepanelen leveren zonne-energie. Zonne-energie is schone energie, zonder negatieve effecten op mens en milieu. Wilt u echt bijdragen aan een duurzame samenleving, dan is zonne-energie een uitstekende keuze. Voor uzelf én voor de generaties na u.

De kosten voor het plaatsen van zonnepanelen zijn de laatste jaren fors gedaald. Dankzij technologische ontwikkelingen bieden zonnepanelen een steeds hogere opbrengst. Tegelijkertijd stijgen de energieprijzen. Dit geeft gog meer reden om zonnepanelen snel te plaatsen. Wist u dat zonnestroom nu al goedkoper is dan de stroom van uw energieleverancier? Deze ontwikkelingen hebben een sterke invloed op de terugverdientijd van zonnepanalen. Uw investering is dan ook binnen afzienbare tijd terugverdiend. Dat is nog eens een goede besteding van uw spaargeld, zeker gezien de belasting die u daarover betaalt en de lage spaarrente momenteel. Twijfelt u nog?

Met zonnepanelen wekt u zelf stroom op. U gebruikt deze stroom direct. Is het aantal zonnepanelen op het dak voldoende voor uw totale energieverbruik? Dan gebruikt u energie zonder extra stroom van uw leverancier. Komt u toch nog wat vermogen te kort? Dan gebruikt u de stroom van uw leverancier. Hoe dan ook, u gebruikt onbezorgd energie.

Het rendement op uw spaarrekening is momenteel niet hoog. Het rendement op uw zonnepanlenen is echter hoog. Uit de berekeningen die wij vooraf maken, laat technisch installatiebedrijf Botermans Elektrotechniek u zien wanneer u geld gaat besparen. Zonnepanelen kosten wel geld, maar de levensduur in combinatie met de opbrengst van zonnepanelen zorgen voor een snellere terugverdientijd, zodat u binnen afzienbare tijd geld verdient. Uiteraard bespaart u ook direct op uw energierekening. De combinatie van deze punten maken zonnepanelen interessanter dan uw spaarrekening.

Bij technisch installatiebedrijf Botermans Elektrotechniek plaatsen we vrijwel dagelijks nieuwe zonnepanelen. Dat doen we al sinds de zonnepanelen in Nederland verkrijgbaar zijn. Hiermee hebben wij ontzettend veel kennis en ervaring opgedaan. Ook als het op advies aankomt. Wij voorzien u van bijzonder goed advies en natuurlijk plaatsen wij de beste zonnepanelen met erkende monteurs, zodat de zonnepanelen niet bij de eerste storm van het dak afwaaien. Ook voor onderhoud van uw zonnepanelen bent u bij ons op het juiste adres.

Onderhoud zonnepanelen - Technisch Installatiebedrijf GBVSubsidie?

Een subsidie kunnen we het vandaag de dag niet meer noemen! Het is echter wel algemeen bekend dat er opties worden aangeboden die voor u financieel een bepaald voordeel bieden. Zo kunt u onder andere de BTW terugvragen. Zo zijn er nog meer interessante financiële tegemoetkomingen vanuit de gemeente.

Waarom Botermans Elektrotechniek

  1. Eén aanspreekpunt voor levering, plaatsing, controle en onderhoud.
  2. Een vakkundig elektricien met veel ervaring.
  3. Een installateur die kiest voor duurzame energie en maatschappelijk verantwoord ondernemen. 

Mogelijkheden? 

Wilt u weten welke opzet met zonnepanelen bij uw huis mogelijk is en wat dus het beste bij uw situatie past? Neem dan contact met ons op via (071) 407 48 97 of ons contactformulier. Wij brengen vrijblijvend een offerte voor u uit met de prijs en kosten. Ook kunt u gerust uw vraag stellen. Bent u bijvoorbeeld nieuwsgierig naar de terugverdientijd. Op dergelijke vragen heeft Botermans Elektrotechniek als duurzame installateur uiteraard een passend antwoord. Botermans Elektrotechniek plaatst en onderhoud zonnepanelen o.a. in Katwijk, Leiden, Rijnsburg, LeiderdorpAlphen aan den Rijn en meer.

Wilt u een offerte of afspraak?

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.